Tilauksen voi tehdä Kulttuurivihkojen verkkokaupassa (maksut kotimaisista pankeista tai luottokortilla) tai allaolevalla lomakkeella, jolloin lähetämme laskun. Saat valita tilaajalahjan: joko 100-sivuisen Suomi-teema-albumin 4-5/2017 tai uusimman ilmestyneen numeron!

Tilaan Kulttuurivihkojen KOLME SEURAAVAA NUMEROA (puolen vuoden lehdet) vain 16,90 eurolla. Tilaus jatkuu kestotilauksena tarjouskauden jälkeen.

Teen määräaikaisen tilauksen vuodeksi. Hinta on 54 euroa.

Aloitan edullisen kestotilauksen, ja saan seuraavat kuusi numeroa (yksi vuosi) yhteensä 47 eurolla. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Tilaan Kulttuurivihkot digilehtenä. Kaikille lukulaitteille ja tietokoneelle avautuva pdf-lehti lähetetään sähköpostin liitetiedostona lehden ilmestyessä. Saan myös valitsemani tilaajalahjan digitaalisena. Kestotilaus, 23,90 e / vuosi.

Tilaan sekä painetun lehden että digilehden kestotilauksena, 55 e / vuosi. Saan myös valitsemani tilaajalahjan digitaalisena.

Tilaajalahjaksi valitsen uusimman numeron Suomi-teema-albumin.

Nimi:

Katuosoite:

Postinumero ja -toimipaikka:

Sähköpostiosoite:

Kommentteja, lisätietoja:

Määräaikainen tilaus päättyy itsestään, jollei sitä uudisteta. Kestotilaus jatkuu vuosittain, kunnes se irtisanotaan. Kuuden kuukauden tarjouskausi koskee vain uusia tilaajia. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, 10 %. Tilaushinnat ovat voimassa vain Suomeen tehtäville uusille tilauksille. Ulkomaantilauksiin lisätään postikulut.

Tilauksen voi myös soittaa puhelinnumeroon 09 4114 5369. Mikäli numerossa on päällä vastaaja, kerro nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kerro myös, haluatko tehdä kestotilauksen vai määräaikaisen tilauksen. Jos haluat kolmen numeron erikoistarjouksen 16,90 euroa, kerro kampanjakoodi NETTITARJOUS.

Luemme ja vastaamme myös sähköpostiosoitteessa tilaus (lisää osoitteeseen ystävällisesti ät-merkki ja osoitteen loppuosa kulttuurivihkot.fi).

ILMOITUS