Kulttuurivihkot valvoo kuntavaaleja suorassa videolähetyksessä tässä verkkolehdessä sunnuntaina 9.4. klo 19.30–22.30. Seuraamme niin valtakunnallisia tuloksia kuin tärkeimpiä paikallisia jännitysnäytelmiä. Tulosseurannan ohessa näemme kenttätiimimme raportteja Helsingin poliittisesta illasta. Poliitikkojen haastatteluissa nostamme esiin erityisesti kulttuuripolitiikkaa. Lisäksi keskustelemme studiossa vaihtuvien vieraiden kanssa ajankohtaisista kuntavaaleihin liittyvistä teemoista.

Tutkija ja yrittäjä Timo Järvensivun kanssa pohdimme demokraattisen ja ekologisen paikallisen elämän mahdollisuuksia. Malmin Lentoaseman Ystävät ry:n aktiivi Juha Krapinojalta kyselemme lentoaseman kulttuurihistoriallisesta arvosta ja tulevaisuudennäkymistä. Vailla vakinaista asuntoa ry:n toiminnanjohtaja Sanna Tiivola kertoo, millaista on asunnottoman arki ja miten kaikille voitaisiin saada asunto.

Studioisäntänä on Kulttuurivihkojen päätoimittaja Elias Krohn.

Lähetys on katsottavissa niin tietokoneella, tabeleteilla kuin monilla puhelimilla. Lähetyksen sivulla on myös kommentointi- ja keskustelumahdollisuus.

 

ILMOITUS