Osana Kulttuuriyhdistys Vihkojen järjestämää Chileläiset Suomessa 50 vuotta -tapahtumasarjaa nautimme latinalaisamerikkalaisesta ja sieltä vaikutteita saaneesta kirjallisuudesta tiistaina 7. marraskuuta klo 18 ravintola On The Rocks Kalliossa (Porvoonkatu 1, Helsinki).

Illan ohjelma:

* Suomentaja Einari Aaltonen kertoo Roberto Bolañon teosten kääntämisestä ja lukee niistä otteita.

* Kirjailija Asta Piiroinen kertoo, millaisia vaikutteita teoksiinsa hän on saanut Argentiinasta. Esillä runoteos SanTangon satama ja esseekokoelma Toukokuun auringon aikakirjat – esseitä Argentiinasta.

* Runoilija Katariina Vuorinen esittää Chilestä vaikutteita saaneita runojaan – sekä suomeksi että espanjaksi. Hänen uusin teoksensa on kaksikielinen Myöhempien kesien jumalat, Los dioses de los veranos ulteriores (kääntänyt Zoila Forss-Crespo Moreyra, Aviador 2022.) 

* Open mic - teemana Latinalainen Amerikka.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta halutessasi voit maksaa vapaaehtoisen pääsymaksun kulujen kattamiseksi – omantunnon mukaan 5, 10 tai 20 euroa.

Jos haluat esittää runojasi tai muutoin esiintyä open mic -osuudessa, voit halutessasi ilmoittautua etukäteen osoitteeseen juhlat@kulttuurivihkot.fi. Myös paikan päällä voi ilmoittautua.

Myynnissä on erikoishintaan mm. Asta Piiroisen ja Katariina Vuorisen kirjoja sekä tuoretta Kulttuurivihkojen 50-vuotisjuhlanumeroa, jossa on myös Chile-teema.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman Facebook-sivu – kerro osallistuvasi!

 

ILMOITUS