Kulttuurivihkot on mukana Kultti ry:n osastolla tänään torstaina alkavilla Helsingin kirjamessuilla. Myynnissä on kahta uusinta numeroa erikoishintaan 5 euroa. Vanhempia numeroita on ilmaisjakelussa, ja lehteä voi myös tilata messuhintaan. Osaston numero on 6f10.

Perjantaina 28.10. klo 12.30 Kulttilavalla vieraana on Elokapina-liikkeen aktiivi Matilda Seppälä, jota haastattelee Kulttuurivihkojen päätoimittaja Elias Krohn. Aiheena on erityisesti aktivistien vaikutusmahdollisuudet sekä aktivismin ja median suhde. Samalla esitellään Kulttuurivihkojen tuore Aktivismin aalloilla -teemanumero.

Kulttuurivihkojen kustantamia kirjoja on myynnissä erikoishintaan Kulttuurivihkojen ja Elpo ry:n myyntipöydällä. Osastonumero on 7d130.

Myyntipöydän ääressä ovat tavattavissa kirjailijat Tomi Pulkkinen (Rakasta epätoivoa – Lordi Byronin päiväkirjat ja autofiktion synty) torstaina klo 13–15 ja lauantaina klo 14–16, Tarita Ikonen (Puhun niin kuin itsemurhakirjeissä puhutaan) lauantaina klo 14–16.30, Mari Saloheimo (Repo-Rangan ja Neste-Hukan kävelyretki) lauantaina klo 14–18 sekä Timo Suutarinen (Eikä varjoja enää ole) sunnuntaina klo klo 15–18. Sunnuntaina klo 12–13 sotakamreeri Timo Malmi kertoo Aleksanteri Ahola-Valon Koulupojan päiväkirjasta, jonka on kustantanut Elpo ry.

Lauantaina 17.30 kirjailija Virpi Alanen keskustelee teoksestaan Mahdollisia rakkauslauseita Nuoren Voiman Liiton tilaisuudessa Töölö-lavalla.

ILMOITUS