Kulttuurivihkojen irtonumeromyynti on laajentunut helmikuusta alkaen, kun Lehtipiste Oy on ottanut Kulttuurivihkot valikoimiinsa. Lehtipisteellä on lähes 5 000 myyntipistettä ympäri maan esimerkiksi kaupoissa ja R-kioskeissa. Kulttuurivihkot on mukana varsinkin isoimmissa myyntipisteissä.

Myyntipisteet voi tarkistaa Lehtipisteen internetsivuilta, jossa voi tehdä haun omalla postinumerollaan. Voit myös pyytää lähintä R-kioskiasi lisäämään Kulttuurivihkot valikoimiinsa.

Tähän asti Kulttuurivihkot on ollut irtonumeromyynnissä Helsingin keskustassa Akateemisen Kirjakaupan myymälässä, Rosebudin CityCenterin myymälässä ja Rosebudin Tiedekulman myymälässä. Myynti näissä paikoissa jatkuu entiseen tapaan. Lehtipiste-levitys lisää merkittävästi saatavuutta ja näkyvyyttä etenkin pääkaupungin ulkopuolella.

Toivomme lukijoiden levittävän tuttavilleen sanaa, että Kulttuurivihkoja saa nyt entistä lähempää! Irtonumeroita – sekä painettuja että digitaalisia – myydään lisäksi Kulttuurivihkojen omassa verkkokaupassa.

 

ILMOITUS