Kulttuurivihkot-aikakauslehti hakee uusia jäseniä toimitukseensa. Haemme säännöllisesti kirjoittavia avustajia, jotka voisivat myös osallistua toimitusyhteisöön toimittajan tittelillä. Toimitus on yhteydessä lähinnä sähköpostitse, toisinaan myös live- tai etätapaamisin. Toimipiste on Helsingissä, mutta muualla asuminen ei ole esteenä toimituksen jäsenyydelle.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea halua kehittää itseään journalistina sekä kiinnostusta käsittelemiimme kulttuurin ja yhteiskunnan aihepiireihin. Pesti sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, jolla on tähtäimessä ainakin yhtenä vaihtoehtona journalistin ura. Kulttuurivihkojen toimittajan pestistä on edetty usein isompiinkin viestimiin.

Pienilevikkistä ja tappiollista lehteä tehdään aatteellisessa talkoohengessä. Julkaistuista kirjoituksista maksetaan nimellisiä tekijänoikeuskorvauksia.

Kulttuurivihkot on kuudesti vuodessa ilmestyvä yhteiskunnallinen kulttuurilehti, jolla on vasemmistolainen painotus. Se ei ole sidoksissa mihinkään puolueeseen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja juttunäytteineen (2-3 kpl) voi toimittaa sähköpostitse päätoimittajalle: elias.krohn[ät]kulttuurivihkot.fi. Päätoimittajalta saa tarvittaessa myös lisätietoja.

ILMOITUS