28.5.2022

TÖRMÄILYÄ

SUOMEN KANSALLISEN VALTION NATOON LIITTYMINEN TÖRMÄSI KANSAINVÄLISYYTEEN. SAMOIN SUOMEN PUUTAVARATUOTANTO, koska unioni päätti siitä, että puutavaraa ei lueta enää uusiutuvan luonnonvaran tavoitteeseen.

Kauhavan kunnanjohtajaa (Lumio) syytetään asiattomasta käytöksestä. Puoluepoliitikot pelaavat väsymättä valtapeliään.

Keskittyminen vain hiiridioksidiin ilmastossa ei riitä, myös muut ilmakehän ainekset on huomioitava (kts. Yle 27.5.2022). Kaiken kukkuraksi ilmasto on kaaos, jota ihminen ei voi hallita.

ASIANTUNTIJAT OVAT TIETÄVINÄÄN. Se on pahinta törmäilyä.

 

1.6.2022

TAIDE JA TIETÄMINEN

Eksistentialistinen ”itselleen olemisen TAIDE” syntyy KAAOKSEN pohjalta. Sitä vastoin ”pyrkimys TIETÄÄ” ponnistaa JÄRJESTYKSEN JA JÄRJESTELMÄN luomisesta. Tämä johtuu siitä, että MAAILMASSAOLO eli täälläolo on KAAOKSELLINEN kaaoksellinen.

SIINÄ kaikki on ÄÄRETTÖMÄN MONIMUTKAISTA JA SAMANAIKAISESTI KOKO AJAN MUUTTUVAA. KUITENKIN VANHA VALTIO TOIMII ASIANTUNTIJATIEDON VARASSA. Se (JÄRJESTYKSEN JA JÄRJESTELMÄN luominen) johtaa aina MYYTIN synnyttämiseen.

 

2.6.2022

KESTÄVÄ KASVUKEHITYS

TIETOUSKOISESSA ISKULAUSEESSA ”KESTÄVÄ KEHITYS” ON AJATTELUVIRHE. Siinä ympäristöongelmien kuvitellaan korvautuvan taloudellisen vaurauden pohjalta. LIBERAALI MARKKINATALOUS JA TEOLLINEN TOTAALIKAPITALISMI pitävät kuitenkin huolen siitä, että tuosta kaksipäisestä iskulauseesta on tulossa ”KESTÄVÄ KASVUKEHITYS”. Ja sen jälkeen edessämme on ajat, minkä jälkeen kaikki elämä päättyy maapallolla.

 

3.6.2022

KAKSIPÄISYYDESTÄ

JUMALA ON KUOLLUT, MUTTA FILOSOFIA ELÄÄ. MUTTA KAIKKI ON EDELLEEN MYYTTIEN VARASSA.

Täällä oleminen on kaaoksellisen monimutkaista ja samalla jatkuvassa muutoksen tilassa. Kaikki jakautuu osiin mutta kaikki on yhtä. Maailmansodatkin ovat yhtä ja samaa teollisen aikakauden sotaa. Meitä ei pelasta tästä pinteestä ”vapaa markkinatalous” (täydellinen KAPITALISMI, totaalikapitalismi).

HILJAINEN LUONTO. ROOMAN KLUBI JA KASVUN RAJAT. KESTÄVÄ KEHITYS. SAMA ONGELMA JATKUU...

Kun toinen pää tavoittelee aina vain suurempaa OMAISUUTTA JA RIKKAUTTA ja kuvittelee voivansa alati kasvavalla rahalla (RAHA) parantavansa asiantietona (TIETO, BISNESPIIRIT JA POLIITTINEN VALTAPELI) oikein kohdistettuna KAIKENLAISET YMPÄRISTÖONGELMAT, TÄMÄ TIE VIE UMPIKUJAAN. Siinä koko ihmiskunnan nielaisee lopuksi HIRVIÖ.5.6.2022

TALOUS JA SOTA

Nyt kaivataan enemmän kuin koskaan pysyvää rauhaa ja puhdasta ympäristöä. Mutta se ehkä oli jo, kapitalismi synnyttää jatkuvasti uusia sotia. Teollisen yhteiskunnan onni ja onnettomuus on teollinen yhteiskunta. Mutta sen liberaalia PORVARILLISTA kapitalismia ja demokratiaa ei saa arvostella.

Tämän moraalin taustalla on länsimaisen kulttuurin kristinusko.

Teollisen aikakauden talous ja sota ei aiheuta ainoastaan esimerkiksi eriarvoisuutta ja vieraantumista vaan myös jatkuvaa sodankäyntiä. Taloudella ja sodalla on samoja piirteitä kuten KILPAILU ja VOITON tavoittelu.

Tämänhetkiset TALOUSSODAT ravistelevat koko maailmantaloutta.

Suomen nationalistinen pikkuvaltio on pyrkinyt jäseneksi NATON sotilasliittoon. Muutoksen seurauksena Suomi pääsee tekemään paremmin ASEKAUPPOJA oman kansallisen pikkuvaltion perustamisesta haaveilevien ”terroristien” kanssa. Talous ja sodankäynti ovat valtioillekin ykkösasia.

Jos kolmas maailmansota syttyy, siinäkin on kyse yhdestä ja samasta teollisen aikakauden kansainvälisestä sodasta.

 

10.6.2022

VALTIOSOTA JA IHMISSOTA

Valtioksi organisoituminen yhden yhtenäistetyn ja militaristisen kansakunnan pohjalta on vanhanaikaista (esimerkiksi etninen nationalismi). Yhteiskunnaksi organisoituminen täytyy tapahtua monikielisyyden ja moniuskovaisen rakenteen pohjalta ilman suljettuja ja vartioituja rajoja.

Valtioiden kesken käydään jatkuvasti fyysisiä sotia. Toiseksi ihmiset käyvät keskenään jatkuvaa psykologista (kuvitteellista) sotaa. Se ilmenee esimerkiksi vihan (esimerkiksi suomalaisten ”ryssävihan”) ja pelkotilan (esimerkiksi ”menettämisen pelon”) muodoissa.

ILMOITUS