KRISTILLISEN DUALISMIN (kahtiajaon) OMAKSUNEET IHMISET kuvittelevat, että HYVÄ VOITTAA JOKA KERTA KUN "PAHA saa palkkansa" kun esimerkiksi USA:n presidentti TRUMP TUOMITAAN OIKEUDESSA "ISÄNMAAN EDUN" VASTAISESTA TOIMINNASTA. 

Trumpin PAHAKSi leimaamisen taustalta paljastuu kuitenkin eniten MENETETYT MILJOONAT DOLLARIT, joita UUSLIBERALISTISEN KAPITALISMIN VASTAINEN "TRUMPILAINEN PROTEKTIONISMI" on aiheuttanut "oman kansakunnan" suojelemiseksi (TALOUSSODAT jne.).

Suomessa PERUSSUOMALAISUUDEN KANNATUSNOUSU tapahtuu samalta pohjalta. PERUSSUOMALAISETKIN pyrkivät edistämään "oman kansan" suojelemista POLIITTISELTA JA TALOUDELLISELTA VUOROVAIKUTUKSELTA kansainvälisesti.  

SUOMI ON RASISTINEN KONEHYLLU MAA. 

*

NATIONALISTINEN VALTIOAJATUS syntyi Suomessa pian sen jälkeen kun VENÄJÄN KEISARIKUNTA oli kaapannut RUOTSALAISILTA koko Suomenniemen. 

Suomen valtiolaitosta ei olisi syntynyt ilman sata vuotta kestänyttä autonomiaa Venäjän valtapelien yhteydessä. Puhe Ruotsi-Suomesta on harhauttamista. Ennen vuotta 1808 täällä oli vain Ruotsi. 

SUOMALAISUUDESTA innostuneet taiteilijat matkustivat 1800-luvulla Itä-Karjalaan löytääkseen sieltä "SUOMALAISUUSALKUPERÄN". He löysivät kuitenkin idästä itse "RYSSÄN". 

Tämä on ymmärrettävää koska "kaikki kansat ovat monisäikeisiä sekoituksia". Yhtäkään "puhdasrotuista ja yksituumaista kansanryhmää" ei voi olla olemassa.   

Suomi on paljon muutakin kuin ainoastaan kristitty länsimaisen kulttuuriperinteen "yhtenäishenki" ja valtio-orgaani.

*

Suomalaiset kirjallisuuden historiat ovat valtaosin lahoja sepitelmiä.

Vanhin suomenKIELINEN TEKSTI löytyi jokin aika sitten Venäjän Novgorodista lähes kymmenen metrin syvyydestä. (kulttuurimaakerros). 

Löydettyyn TUOHIRULLAAN on kirjoitettu (ehkä) 1200-luvulla vanha LOITSU itämerensuomeksi.

Suomalaiset pitävät kuitenkin TURUN KOROISTEN ROOMALAIS-KRISTILLISTÄ PIISPANISTUINTA kansallisen Suomen perustamisen "lähtöpamauksena". KOROINEN ja sen LÄHISEUTU oli kuitenkin tuota ennen suuri "PAKANAKESKUS". 

Siinä Koroinen oli linnoitettu ainakin tsuudien, vepsäläisten ja baltialaisten kansanryhmien toimesta. Idän vaikutukseen viittaa Koroisten läheltä (Halisten jokirannassa sijaitsevat) kaksi ITÄISTÄ KURGAANIA sekä eräät muut seikat. Alueella on kuitenkin ehkä eniten jälkiä etelän baltialaisten vaikutuksesta. 

Ristinummen lastenhautojen valmistuva DNA paljastaa tähän liittyviä yksityiskohtia. Nyt tiedetään se, että itäistä VERIRYHMÄÄ on Turussa (kaupungin mimi tulee muinaisvenäläisestä sanasta "turgu") enemmän kuin missään muualla Suomessa. 

*

TÄSTÄ HUOLIMATTA TUNNUSTAA ITSELLE OLLA TIETÄMÄTTÄ ON AINA SUUREMPAA VIISAUTTA KUIN KUVITELLA TIETÄVÄNSÄ JOTAKIN.

TIETÄMINEN ei sisälly INHIMILLISEEN OLEMISEEN. 

Ihmisellä voi olla "TOSIUSKOMUS" mutta ei koskaan "PUHDASTA JÄRKEILYTIETOA".

Mieluiten olen ja elän tässäkin suhteessa kuin "KOKEELLISUUTEEN LUOTTAVA KERJÄLÄINEN". 

*

JULKISEN VALLAN KÄYTTÄMINEN ORGANISOIDUSSA YHTEISKUNNASSA merkitsee "kansaa edustavan EDUSKUNNAN" valmistelevien ja hyväksymien LAKIEN (normien, sana) TOTEUTTAMISTA PAIKAN ARKITILANTEISSA. 

Ja myös koko maata koskevan KUNTALAIN TOTEUTTAMISTA. 

Poliittiset PUOLUEET käyttävät Suomessakin SUURINTA YHTEISKUNNALLISTA VALTAA. 

PUOLUEEN RYHMÄKURIIN ALISTAMISESTA LÄHTIEN.  

ÄLKÄÄ USKOKO "KANSAN ALKUVOIMAISEEN MORAALISEEN JA TIETOVALTAISEEN HYVYYTEEN". 

"Ei kansa tiedä". 

Eikä kansa tee aina "kaikkea hyvää".  

*

Suomen VALTIOLAITOKSEN omaksuman HALLINTO-OIKEUDEN "asiantuntijan" professori OLLI MÄENPÄÄN mukaan (kirja hallinto-oikeudesta vuodelta 1991) SUOMEN VALTIO on omaksunut VALTIOVALTAAN ALISTAVAN  (RUTIKUIVAN/lisäys JP) SAKSALAISMALLISEN VALTIOSÄÄNNÖN ELI PERUSTUSLAIN. 

INHOAN HEGELIN FILOSOFIAA, se on täyttä roskaa. 

Siinä "jääkärisankarit JÄYKISTYVÄT orjamoraalisen yksituumaisina  VALTION KOMENTAMAAN MILITARISTISEEN RIVIIN", tappoase hartialla.

*

Asuin kymmenen vuotta KANTA-KAUHAVALLA. Muuttoilmoituksenikin mukaan uusi kotikuntani on LOVIISA.

Nykyisin KAUHAVALAINEN yhtenäisyyteen opetettu ja kasvanut kuntalaismassa alistuu diktaattorimaiseen valtiovaltaan myös SUUR-KAUHAVAN UUDESSA MUTTA kulttuurisesti UUDISTAMATTOMASSA HALLINNOSSA. 

Ei vain teoreettisesti vaan myös AJATUKSELLISESTI . Tämä johtuu seudun MAATALOUSVALTAISUUDESTA LIITTYVÄSTÄ MIESVALTAISUUDESTA. 

SUUR-KAUHAVALLAKAAN  EI TOIMITA KUNTALAIN POHJALTA VAAN SUURSAKSALAISITTAIN VALTION KÄSKYJEN HENGESSÄ JA SANASSA. 

Kauhavalla on VALLAN KAHVASSA kaiken maailman ÄIJÄISÄNNÄT (SIPPOLAT, VIRRANKOSKET, KURVISET JNE.), joita ruokkii päivittäin LAKEUDEN MAALAISLIITTOLAIS-KEPULAISET KANSANEDUSTAJAT. 

VAIN OMASTA "KARTANOVÄESTÄ" HUOLEHTIVAT ISÄNNÄT ovat ITSEÄÄN EDUSTAVIA YKSINVALTIAITA. Se ei liity mitenkään kuntalain henkeen ja sanaan. 

*

Kauhavalaiset ovat vieraantuneet MAATALOUSVALTAISUUDESSAAN LUONNOSTA. Tästä todisti viimeksi se, että kansainväliseksi LINTUALUEEKSI kaavaillulla Kangas-Annalalla on järjestetty viimeksi VALOTAIDETEMPAUKSIA. Aikaisemmin samalla tie- ja silta-alueella järjestettiin aluksi KANSANKRISTILLISIÄ VIRRENVEISUUTILAISUUKSIA. Tämä kaikki sen johdosta, että se on paikallisen SYNTIIN LANGENNEEN VÄESTÖN arvojen mukaista. Syntiinlankeemushan tapahtui kuin ihminen alkoi uskomaan Jumalan armolahjojen (paratiisin hedelmät) sijasta omaan järkeensä (peltoviljelmiin teknisine kastelujärjestelmineen).

*

Tein Kauhavalla viimeksi havaintoja täälläolon kummallisuuksista kun SEURUSTELIN KAKSINEUVOISEN PUHELINVASTAAJIEN KANSSA. 

Kauhavalaisten pää on vieläkin täynnä "häkää" siitä, kun he lahjoittivat 1800-luvulla PUUKON VENÄJÄN ISOIMMALLE HERRALLE, KEISARILLE.  

*

Sana "KAKSINEUVOINEN" tulee PUUKKOPARIIN viittaavasta sanasta. ISO JA PIENI PUUKKO KOMEILEVAT "HYVINVOINTIPALVELU KAKSINEUVOISEN" KIRJEKUOREN KANNESSAKIN. 

Kirjekuoressa näkyvä puhelinnumero vastasi kuitenkin minulle että "NUMERO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ". 

En päässyt PUHELINVASTAAJAN JANKUTTAVISSA ÄÄNISSÄ puhuman asiastani enkä saanut TOTEUTUMAAN muuta kuin PUHETOISTOJA. Tuossa vaiheessa mieleeni juolahti maan hallintomenettelylaki. Minusta alkoi tuntumaan siltä, että PATAVANHOILLISELLA maatalousvaltaisella SUUR-KAUHAVALLA ei toimita kaikessa VALTION LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAAN, eikä asukasosallistumista edistävän KUNTALAIN HENGESSÄ.       

Kauhavalla kuntalainen ei saa OSALLISTUA ja VAIKUTTAA läheskään kaikessa asukkaalle tärkeässä seikassa. 

*

KUNTALAISALOITE ON Kauhavalla BYROKRATIAN KASVATTAMISTA. HETKEÄ ENNEN SUUR-KAUHAVAN IKIOMAA HÄXITIÄ (vrt BREXIT).

UNIONIT OVAT NYKYISIN HAJOAMASSA KAIKKIALLA.  

*

Maataloustuetkaan eivät ole pelastettavissa NYKYISESSÄ ILMASTONMUUTOSJYRINÄSSÄ. 

JA KANSAINVÄLINEN YK EI OLE kansainvälisyydessään" AINOASTAAN VALLATON VAAN MYÖS RUTIKÖYHÄ. 

Viimeksi (Yle ulkomaat 12.10.2019) YK-päärakennuksessa (teräs- ja lasitorni) jouduttiin pysäyttämään myös LIUKUPORTAAT ja SAMMUTTAMAAN ILMASTOINTI. 

Seuraavaksi lukitaan kimaltelevan YK-tornitalon ulko-ovetkin 

*

SANA "ILMASTOLAKKO" viittaa EHKÄ ENITEN SOSIAALIDEMOKRAATTISEEN TYÖTAISTELUUN. 

Ruotsalaisen KANSANKODIN UUSIN LEMPILAPSI Greta Thunberg on edistänyt maapallon laajuista ILMASTOMÖYKKÄÄMISTÄ "TIETO ON VALTAA". 

Siis ongelmaa ollaan ratkaisemassa samalta pohjalta kuin se aiheutettiin. 

NYT ON KUOLEMASSA KOKO LÄNSIMAINEN MAAILMANVALTA JA KULTTUURIHEGEMONIA. 

*

GRETA THUNBERG on palkittu (taktisista syistä) lakkoilustaan monta kertaa. 

Viimeksi hänelle haluttiin myöntää myös norjalaisten keksimä NOBELIN RAUHANPALKINTO. 

Se ei kuitenkaan onnistunut. 

ONNEKSI sillä NOBEL-KOMITEA arvosti tuossa pikkuvekarassa eniten TIETOVALTAISUUTTA RANSKAN SUUREN VALLANKUMOUKSEN (VALISTUKSEN) HENGESSÄ. 

*

Miksi kirjailija ja eksistentialisti Sartrelle haluttiin myöntää kirjallisuuspalkinto? OLIKO SE PELKKÄ VÄÄRINKÄSITYS TAI PELKKÄ HALPAHINTAINEN TEMPPU? 

Palkinnosta kieltäytymisen ymmärtää Sartren kohdalla hyvin. 

*

Olen lukenut Sartren kirjaa "MITÄ KIRJALLISUUS ON?". Sama OTSIKKO on erään kappaleen otsikkona myös eräässä "RUNOTUTKIMUKSESSA" jossa mainitaan Ludwig Wittgenstein.

Viimeksi olen lukenut Milan Kunderan kirjoituksesta "ROMAANIN TAIDE". Taide on eri asia kuin estetiikka. Sartren mielestä esimerkiksi musiikki ja sanataide eivät ole rinnastettavissa toisiinsa.  

*

PÄIN HELVETTIÄ KIIDETÄÄN TÄSSÄ LÄNSIMAISEN KULTTUURIN TEOLLISEN KAPITALISMIN TOTAALITIETOVALTAISUUDESSA. 

Eli IHMISEN TEKEMÄÄ MEGAVIRHETTÄ korjataan samalta TIETOVALTAISUUS- JA EDISTYSPOHJALTA kuin se aiheutettiin. 

*

Mutta monet uskovat vieläkin, että ILMASTONMUUTOS on ihmislajin pysäytettävissä TIETO- JA EDISTYSUSKOLLA SEKÄ NATIONALISTIS-POLIITTISELLA VALTAPELILLÄ. 

Älkää naurattako. 

MONIEN TIETOUSKOISTEN mielestä nykyinen ILMASTOKRIISIKAAOS ON yksinkertaisesti auringonpilkuista johtuva NORMAALI MUUTOSTILA. 

Ja että tähänastiset kansallisvaltiot voivat siksikin jatkaa elämäänsä samalla tavalla kuten aina ennenkin. 

Kaikki on kuitenkin nyt "näsien käsissä". 

Meitä odottaa TÄÄLLÄOLO-ELÄMÄN PORTEILLA IHMISKUNNAN ISOIN HELVETTI.

*

KAHTIA JAKAUTUNUT "hajoava maailmanpoliisi USA" ON NYT SISÄLLISSODAN PARTAALLA, sillä ULKOMAISET VALTAPIIRIT OVAT JO ONNISTUNEET VAIKUTTAMAAN YHDYSVALTOJEN SISÄPOLITIIKKAAN (USA:n seuraaviin presidentinvaaleihin). 

*

RASISMIA JA ASEITA on Yhdysvalloissa ennestään joka välissä, sisällissota vain vahvistaisi tätä VÄKIVALTAKUVAA USA:sta. 

YHDYSVALTOJEN SISÄPOLITIIKKAAN VAIKUTTAMISTA on tapahtunut kiistattomimmin kansan rakastaman sirkuspellen johtamassa UKRAINASSA.  

*

"KANSANVALTAAN" perustuvia VALTIOITA murenee NYKYISIN PIRSTALEIKSI pitkänä jonona.

Joka sivulla MAAPALLOA (EI VAIN LÄHI-IDÄSSÄ) käydään nyt SOTAA. 

KOMMUNISTISESTA KIINASTA on tehty MAAPALLON SYLKYKUPPI.

Mutta miten ihmiskunnan käy? 

*

Sen jälkeen kun idän kulttuuri ja kommunistinen Kiina on noussut maapallon valtiaaksi kommunistisia valtioita sikiää koko maapallo täyteen. 

FRIEDRICH ENGELSIN mukaan (KOMMUNISMIN PERIAATTEET, Kansankulttuuri 1973, ISBN 951-615-030-6) kommunismi on yhteiskunta, jossa yhteiskunnallinen valta on VAPAUTETULLA PROLETARIAATILLA, sillä YHTEISKUNTALUOKALLA, joka elää yksinomaan TYÖNSÄ MYYMISELLÄ. 

TYÖVÄEN YHTEISKUNNAN vastakohta on VARAKKAIDEN PORVARIEN (OMISTAJIEN) KAPITALISMI. 

KAIKEN PAHAN SYLTTYTEHDAS ON  PORVARILLINEN PERHE.

Maapallon laajuista LAMAA (taloussodankäyntiä) on seuraamassa taaskin TOTAALINEN SOTATILA. Myös salaisia hyökkäyssopimuksia tehdään. SODANKÄYNTI ON NYT JULMEMPAA KUIN KOSKAAN AIKAISEMMIN: 

Ettekö kuule kuinka KOLMAS MAAILMANSOTA 

PAMAHTELEE JO. 

*

LOVIISAN TORIN SIVUSTALLA on vanha KIVITALO, jossa on merkkejä TALON PUISESTA KORISTEALKUPERÄSTÄ. Siinä tasoviilloilla on tehty kohoumia (lopuksi myös kivirakentamismuotoon). 

TORISIVUSTAN RAKENNUKSEN JULKISIVUSSA näkyy JUSSIPAIDAN SALMIAKKIRIVI. Siinä on alun perin kyse LINNUNMUNIEN HEDELMÄLLISYYSRIVISTÄ KAAREVIN MUODOIN. 

JUSSIPAIDAN SALMIAKKIRIVI on viistetty alun perin suorateräisellä viiltovälineellä (esimerkiksi puukolla). 

Samantyyppisen VIILTOJÄLJEN voi tunnistaa myös esimerkiksi amerikkalaisten "alkuperäiskansojen" ikivanhoista käyttöesineistä. 

*

FOONINGIN alkuperä ja fooningin interiööri on ratkaistu jo kauan sitten. FOONINGIN ALKUPERÄLLÄ ei ole mitään tekemistä LAKEUDEN RUOTSINKIELISEN MERI-VAASAN EDUSTAN BARBAARIKANSAN KANSSA (eteläpohjalaisten henki haiskahtaa vieläkin kaikessa maatalouskulttuurille). 

Ensimmäiset kaksikerroksiset hirsitalot siirrettiin Vaasasta lakeudelle (Ilmajoelle) vuonna 1750. 

Tämä tapahtui Vaasassa koulua käyneiden ilmajokilaisten nuorten maatilaisäntien pyynnöstä. 

*

Teknologista elämää viettävien IHMISTEN näköaistissa korostuu NYKYISENÄ DIGIAIKANA "lähelle katsominen". Nyt jokaisen nokka on vasten lasia. 

Mutta ihmiskunta NÄHNYT ei ole nähnyt koskaan pitkälle eteensä. 

*

NYT POIKAKISSA KÖSSI IMEE JOKA PÄIVÄ PÖRRIN TISSIÄ JA PAINAUTUU VÄLILLÄ VASTEN ÄITINSÄ PERÄPÄÄTÄ PARITTELUASENTOON.

Kun annoin kissoillemme viimeksi KISSANRUOKAA, tein havainnon siitä että PÖRRI (joka uskoo aina vaan enemmän tulleensa ÄIDIKSI) ei tarttunut aamun ruokapaloihin vaan odotti sivustalla kyyryssä sitä kuinka "OMAT pennut"ovat syöneet ensin. 

Näin toimivat HAJUAISTISET NISÄKKÄÄT. 

*

Linnut ja ihmiset toimivat toisin. Lintuja tarkkaillaan paljon koska linnuissa ja ihmisissä on saman tyyppisiä NÄKÖ- JA KUULOREAKTIOITA. 

TIETOVALTAISESSA eläinpsykologiassa lintujen käyttäytymisen yhteydessä puhutaan paljon SIGNAALEISTA (esimerkiksi punarinnan PUNAINEN RINTA toimii signaalina toisille linnuille).

 

*

SEITSEMÄN HIRVIÖVELJESTÄ ON JÄTTÄNYT JÄLKENSÄ. Maapallon meret ja mantereet ovat täynnä "IHMISTEN PÄÄSTÖJÄ" kuten muovikasseja ja -mukeja. Ja unionin direktiivi vaatii muovipulloihin kiinteitää korkkeja, vaikka se lisää muovin käyttöä. 

*

Löysin KANTOLAN SYRJÄKYLÄLLÄ laatikosta läjän vanhoja sanomalehtien julkaisemia "MIELIPIDEKIRJOITUKSIANI". 

Ensimmäiseksi katseeseeni osui kirjoitus (otsikko) "TIETO ON VALTAA"-PERIAATE ON KOSTAUTUMASSA (Järviseudun Sanomat 16.11.2018) ja seuraavaksi otsikko LUONNON VAPAUTTAMINEN (ILKKA, 21.8.2019).

*

DIGI VÄKIVALTAKONEISTON OSANA HUOLESTUTTAA

TALOUSSODAT KIIHTYVÄT JA DIGIAJAN HAUTAJAISET LÄHESTYVÄT 

Tuntuu jo siltä, että KAIKKIALLA LÖYHKÄÄ MÄTÄNEVÄT RUUMIIT. 

*

MUTTA LOVIISA HENKII VANHAA SIISTIÄ MERELLISTÄ KAUPUNKIKULTTUURIA,

LOVIISA ON MINULLE KAUNIS RUNO.

PORVOOSSAKIN ON ASUNUT FINNI-SAAMELAISIA 

SEKÄ VANHIMMAN LINNAMÄEN TSUUDEJA JA BALTIALAISIA ENNEN RUOTSINKIELISIÄ. 

*

MAAILMALLA TAPAHTUU KOKO AJAN "SITÄ SUN TÄTÄ" -VYÖRYMISTÄ VILLISTI

LÄHI-IDÄSSÄ RUUTITAIKINA PAISUI TAAS 

SIINÄ 

MILJOONIEN KODITTOMIEN KURDIEN 

KODEISSA JYRÄHTELIVÄT TYKIT 

 

NYT DIKTAATTORI ERDOGAN LEIPOI YHTENÄISOMILLEEN SUOJAA   

JA VÄÄNSI KURDIEN KODEISSA 

IHMISENÄ OLEMISEN MUTKIA KIVÄÄRILLÄ LUOTISUORIKSI 

 

YHDYSVALLAT, SYYRIA, VENÄJÄ JA MUUT TUNKIVAT HETKEN TURKIN VÄKIVALTAISKUJEN ESTEEKSI

*

PAHALTA NÄYTTÄÄ

MYÖS TOISELLA sivustalla Välimerta 

MOLEMPIEN SIVUSTOJEN VÄLISSÄ KUOHAHTELEE MYÖS VÄHÄN VÄLIÄ

 

ESPANJASSA 

KATALONIAN NAAPURISSA

VANKISELLIT OVAT UMMESSA MILJOONISTA 

YHTENÄISNATIONALISMILLE LÖYHKÄÄVISTÄ ESPANJALAISISTA

ILMOITUS