Verkkokaupat auki

Kulttuurivihkot on paitsi juhlinut 40-vuotista taisteluaan kapitalismia vastaan myös avannut yleisön saavutettaviksi kaupallisia hankkeitaan. Taistelu kun vaatii käyttöpääomaa.

Lehden tilaaminen on vihdoinkin helppoa uudessa verkkokaupassa, jossa maksaminen onnistuu useimpien kotimaisten pankkitunnusten ohella myös yleisimmillä kansainvälisillä maksukorteilla. Tilaaminen verkkokaupasta ei tule lehden kustannusyhtiöllekään kalliiksi, sillä palvelun tuottava Holvi perii maksuista tällä hetkellä ainoastaan 90 sentin korvauksen kappaleelta sekä luottokorttimaksuista hieman provisiota. Kuukausimaksua ei peritä, toisin kuin kaikissa muissa palveluissa.

Monet kevyellä organisaatiolla vedetyt hankkeet ovat saaneet Holvin palveluista apua maksuliikenteensä hoitoon. Verkkokauppa on kauppiaan kannalta vielä puutteellinen, mutta yksinkertaisiin ostoihin ja niiden maksuihin se tuottaa hyvän alustan.

Myös uusi irtonumerokauppamme on toiminnassa, niin ikään Holvin tarjoamana palveluna. Uusia nimikkeitä syötetään irtonumerokauppaan vähitellen.

Kolmas uutuutemme on arvostelupalvelu, jota voidaan pitää kulttuuritekona. Vihkoilla oli samanlainen palvelu 1990-luvulla. Arvostelupalvelun perustaminen on kulttuurielämälle luonnollisesti sen kertaluokan uutinen, että se pantiin merkille myös Helsingin Sanomissa.

ILMOITUS