Musiikin ja kaupunkikulttuurin ystävät kokoontuvat elokuisen, poikkitaiteellisen Flow´n vieton merkeissä jälleen tänä viikonloppuna. Festivaali järjestetään tuttuun tapaan Helsingin Suvilahdessa, jossa myös Kulttuurivihkojen toimitus sijaitsee.

Niinpä Kulttuurivihkot on kutsunut tänäkin vuonna toimitukseensa kymmenisen kappaletta Flow´n artisteja. Lisäksi haastattelussa nähdään vihreiden juuri valittu varapuheenjohtaja Maria Ohisalo, joka kertoo puolueensa kulttuuripoliittista linjauksista. 

Suvilahdessa nähdään viikonloppuna kiinnostavia eri tyylisuuntien artisteja. Perjantaina Kultuurivihkojen haastatteluun saapuvat Milo & Moses, Kauriinmetsästäjät, NYKY Ensemble ja Litku Klemetti. Lauantaina kuullaan VIRTA ja The Holy -bändien kuulumisia. Sunnuntaina vieraina ovat Flow´n tiedottaja Sini Tiainen ja laulaja-lauluntekijä Astrid Swan. Myös yllätysnimiä haastatteluihin on luvassa. Haastattelut tulevat videoina Kulttuurivihkojen verkkosivuille. Seuraa siis tätä sivustoa.

Festivaalin musiikillinen tarjonta tuo yhteen elinvoimaisia legendoja, ajankohtaisia kärkinimiä ja tulevaisuuden lupauksia. Flow´n monilla eri lavoilla nähdään muiden muassa Lana Del Rey, Aphex Twin, London Grammar, Beth Ditto, Black Lips ja Satellite Stories. Lauantaina festivaalilla esiintyvät esimerkiksi The xx, Flume, Goldfrapp, Sampha, Death Grips, Mikko Joensuu ja Alma. Sunnuntaina luvassa on vaikuttava joukko harvinaisia ja kauan odotettuja esiintymisiä, kun lavalle nousevat muun muassa Frank Ocean, Ryan Adams, Vince Staples, BadBadNotGood ja Moderat.

Flow tarjoaa tänäkin vuonna kävijöilleen moniaistillisia, osallistavia ja ajatuksia herättäviä taide-elämyksiä ympäri festivaalialuetta. Yhteistyökumppanit Galleria Forum Box, Aalto-yliopisto, Make Your Mark -galleria sekä elokuvateatteri ja baari Riviera Kallio tuovat Flow'hun elokuvia, valo- ja videoinstallaatioita, graffititeoksia ja arkkitehtuuria.

Juhlimaan odotetaan viikonlopun aikana viime vuoden tapaan 75 000 vierasta. Flow´n kansainvälisestikin kiitelty ruokatarjonta keskittyy yhä enemmän korkealaatuiseen ravintolaruokaan. Tänä vuonna painopiste on erityisesti koti- ja pohjoismaisissa erikoisuuksissa, sesongin raaka-aineissa, terveellisyydessä sekä kasvisruoassa.

Flow Festival Suvilalahdessa 11.-13. elokuuta (Parrukatu, Helsinki). Liput 3 päivää 195 e, 2 päivää 149 e ja 1 päivä 99 e. Ikärja 18 vuotta.

 

ILMOITUS